Download now

Äänigeneraattori

150 binden fazla 5 yıldızlı yorum
5/5

Belge, yazı, PDF, e-posta gibi okuduğunuz her şeyi devrim yaratan metin okuyucumuzla hızlı bir şekilde dinleyebilirsiniz.

Sir Richard Branson

“Speechify kesinlikle harika. Disleksi ile büyürken bu büyük bir fark yaratırdı. Bugün buna sahip olduğum için çok mutluyum.”

Sir Richard Branson

Katso, miten voit käyttää Speechifyta äänigeneraattorina tai mitä tahansa tekstiä useilla kielillä. Valitse aksentti ja kieli ja klikkaa play!

Table of Contents

Käytä monipuolista äänigeneraattoria tekstistä puheeksi muuttamiseen.
Monipuolisen äänigeneraattorin käyttäminen tekstistä puheeksi -t oimintoon on tärkeää, koska se auttaa kuuntelemaan sisältöä luonnollisemmin. Äänigeneraattorin tulisi tarjota laadukkaita mukautettuja äänivaihtoehtoja sekä luonnollista puhesynteesiä, jossa on valittavana monia erilaisia ääniä, joita voit helposti ymmärtää.

Näillä äänillä voi olla aksentteja, äänensävyn vaihteluita, ne voivat olla mies- tai naisääniä. Tuotettu puhe ei saa kuulostaa missään vaiheessa epäselvältä tai robottimaiselta.

Tekoälyä hyödyntävä, todellisten ihmisten äänet

Tekoälyä tukevan teknologian käyttö äänien tuottamiseen, jotka kuulostavat oikeiden ihmisten ääniltä, on erittäin tärkeää. Joissakin tapauksissa oikeiden ihmisten ääniä voidaan käyttää tekoälyn kanssa tuottamaan lukiessa ihmismäisempiä ääniä, mitä lähes kaikki voivat arvostaa.

Ääniä jokaiseen tarpeeseen

Erilaiset äänet toimivat paremmin tietyissä tilanteissa, minkä vuoksi on hyvä, että käytössä on laadukkaita ja luonnolliselta kuulostavia ääniä, kuten Speechifyn äänet. Halusitpa sitten täydellisen äänen iltasadun lukemista varten tai olitko kiinnostunut ihmisäänestä esitystä varten, oikealla online-äänigeneraattorilla on lopputuloksessa suuri merkitys.

Ominaisuuksiltaan monipuolinen, tehokas sovellus

Speechify tarjoaa ominaisuuksiltaan monipuolisen ja tehokkaan sovelluksen, jolla on ilmainen ääni ja reilu hinnoittelu. Halusitpa sitten tehdä ammattimaisen voiceoverin käyttämällä realistista ihmisääntä tai vain kuunnella äänitiedostoa matkalla, Speechify voi auttaa sinua siinä.

Optimoi oppimiseen käyttämäsi aika kuuntelemalla sen sijaan sisältöä. Realistiselle äänigeneraattorille on useita käyttötapauksia, joita käsittelemme seuraavaksi!

Ole luova Speechifyn avulla

Speechifyn avulla voit olla luova siinä, miten käytät äänitehosteita ja äänitallenteita puhuessasi sinulle. Speechify on tehokas tekoälyn äänigeneraattori tekstistä puheeksi -ohjelma. Yhdellä tilauksella saat iOS-, Chrome-, Android- ja Safari-laajennukset, joiden avulla voit lukea sisältöä, jonka voit nauhoittaa YouTube-videoita varten tai äänittää ääntä, jonka voit upottaa verkkosivustoosi. Ääninäyttelijät pitävät siitä, että tarjolla on erilaisia ääniä, joilla voi matkia eri aksentteja tai kieliä, joten he voivat saada todellisen tuntuman eri alueiden ihmisten äänestä.

Laaja äänikirjasto

Speechifyssä tarjoamme laajan äänikirjaston, joka on tarkoitettu henkilökohtaiseen tai kaupalliseen käyttöön tilauksesta riippuen. TTS-ohjelmistomme kääntää sisällön puheeksi reaaliajassa, joten sinun ei tarvitse odottaa, että voit alkaa kuunnella tekstiä verkkosivustolla tai sovellukseen skannattua asiakirjaa.

Lisää video, musiikki tai kuva

Kun olet luonut haluamastasi puheesta .WAV- tai muun äänitiedoston, voit lisätä videon, musiikkia tai kuvia YouTube-videon tai muunlaisen sisällön tekemiseen. Ajattele Speechifyta luovana työkaluna, jonka avulla voit luoda sisältöä ilman, että sinun tarvitsee itse puhua esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Tekoälyn äänet oikean sävyn tavoittamiseksi

Äänigeneraattorin avulla kehitetään tekoälyn ääniä oikean sävyn saamiseksi. Jos äänesi on korkeampi ja pehmeä, mutta haluat lukea karmivaa asiakirjaa, voit valita syvemmän äänen, jotta voit nauttia lukemastasi aineistosta vielä enemmän. Speechifyn avulla on helppo vangita oikea sävy kaikenlaisilla luonnollisilta kuulostavilla ihmisäänillä.

Muunna kotitallenteet voiceoversiksi

Onko sinulla kotitallenteita, jotka haluat muuntaa voiceoveriksi? Voit tehdä sen myös Speechifyn avulla. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa ylös, mitä haluat äänentekijän sanovan. Lataa sitten .WAV- tai .MP3-tiedosto ja lisää se videosi päälle. Sinulla on uusi voiceover nopeasti.

Tee yhteistyötä tiimisi kanssa

Yhteistyö tiimisi kanssa on toinen hyvä syy käyttää Speechifyta. Riippumatta siitä, onko sinun tarkistettava suuri määrä sisältöä vai suunnitteletko opetusohjelmaa verkkoon, äänentuotantotyökalujen käyttö varmistaa, että voit kuunnella tai luoda sisältöä napin painalluksella.

Tutustu Speechify-ohjelmalla luotuihin ääninäyttelyihin

Speechifyn avulla on helppo luoda äänitallenteita, jotka kuulostavat ihmisiltä. Seuraavassa on muutamia tapoja, joilla Speechify-äänitettä on käytetty aiemmin:

Mainokset ja mainosvideot

Mainoksissa ja mainosvideoissa sinun ei tarvitse palkata ääninäyttelijää, jos käytät Speechifyn HD-ääniä. Vaikka sinulla voi olla erinomaiset suljetut kuvatekstit tai loistava ihmisäänitallenne, voit myös säästää aikaa, kun saat ihmisen kaltaisen äänisuunnittelun lukemaan tekstin, jonka haluat sisällyttää videoihisi.

E-learning-videot

Sähköiset opetusvideot yksinkertaistuvat, kun niihin lisätään äänentuotanto. Äänigeneraattori lukee sisällön, jota katsot näytöltä, joten voit oppia ilman, että sinun tarvitsee lukea materiaalia visuaalisesti.

Selostusvideot

Selostusvideot ovat toisinaan vahvasti visuaalisia. Ruudulla saattaa olla kuvia tai suljettuja kuvatekstejä ruudun alareunassa. Helpota selittävien videoiden katsomista tai niiden ymmärtämistä lisäämällä ääni, joka käy jokaisen tekstielementin läpi sitä mukaa, kun ne tulevat esiin.

Podcastit

Podcastit ovat useimmiten sanallisia eivätkä lainkaan visuaalisia, mutta entä jos menetät äänesi tai et pysty tuottamaan äänellistä sisältöä tällä viikolla? Suosittelemme Speechifyn käyttöä, jotta voit viedä kirjoitetun podcastisi paperilta surround-ääniin tuottamalla podcastillesi laadukkaita, ihmisen kaltaisia ääniä. Voit jopa vaihtaa puhujan sukupuolta tai aksenttia, jotta podcastissa olisi enemmän vaihtelua.

Asiakkaidemme arvostelut

Speechify on saanut hämmästyttäviä arvosteluja kaltaisiltasi asiakkailta. Seuraavassa on kolme niistä, joiden uskomme auttavan sinua ymmärtämään tuotteemme arvon.

“Tukemani oppilaat ovat lukihäiriöisiä tai heillä on lukivaikeuksia. Speechify on täydellinen työkalu heille! Jos 7-11-vuotiaat oppilaani voivat hyötyä tästä työkalusta, kuka tahansa voi.” – Kristen, peruskoulun interventioasiantuntija.

“Lukeminen suurennuslasin avulla teki silmäni kipeiksi. Kun voin kuunnella artikkeleita, siitä on minulle paljon apua, kiitos.” – Tom, seniori, näkövammainen.

“Olen erittäin intensiivisessä kesämaisteriohjelmassa ja ajan 30 minuuttia joka suuntaan. Kuuntelen nyt vaaditut lukemistoni autossa, mikä säästää paljon aikaa!” – Aparna, jatko-opiskelija.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on realistisin TTS-ääni?

Realistisin TTS-ääni on ihmisen kaltainen, luonnolliselta kuulostava ääni, kuten Speechifyn HD Voices.

Miten teen tietokoneen tuottaman äänen?

Kun käytät Speechify-ohjelmaa iOS:ssä, napsauta näytön oikeassa alareunassa olevaa sinistä plusmerkkiä. Tuo tiedostoja, liitä verkkolinkki tai skannaa sivuja, jotta ne luetaan sinulle.

Mikä on äänigeneraattori?

Äänigeneraattori on tekstistä puheeksi -rajapinta, joka luo tekstistä äänitulosteen.

Mikä on paras tekstistä puheeksi -sovellus?

Uskomme, että Speechify on paras tekstistä puheeksi -sovellus, joka tarjoaa mahdollisuuden käyttää ihmisen kaltaisia äänigeneraattoreita tekstin lukemiseen verkossa, fyysisistä asiakirjoista ja muusta. Voit käyttää sitä Microsoftin, IBM:n, iOS:n, Androidin ja muilla alustoilla.

Take the dyslexia quiz and get an instant score. See if you are dyslexic or not.

Listen and share everything on the go with our Soundbites. Try it for yourself.