Download now

Paras teksti puheeksi verkossa

150 binden fazla 5 yıldızlı yorum
5/5

Belge, yazı, PDF, e-posta gibi okuduğunuz her şeyi devrim yaratan metin okuyucumuzla hızlı bir şekilde dinleyebilirsiniz.

Sir Richard Branson

“Speechify kesinlikle harika. Disleksi ile büyürken bu büyük bir fark yaratırdı. Bugün buna sahip olduğum için çok mutluyum.”

Sir Richard Branson

Verkossa on lukuisia tekstistä puheeksi -sovelluksia, joita voit käyttää. Google-haku näyttää satoja tuloksia, mutta olemme karsineet vain 5 parasta.

Table of Contents

Tekstistä puheeksi -sovellukset ovat erinomainen tapa helpottaa kirjoitetun tekstin lukemista ja ymmärtämistä erityisesti henkilöille, joilla on lukihäiriö tai muita lukemis- tai kielenoppimisvaikeuksia. Monet ihmiset käyttävät koulussa ja työssä tekstistä puheeksi -sovelluksia, joiden avulla he voivat lukea nopeammin ja säilyttää enemmän tietoa kuin käsin lukemalla. Muita käyttötarkoituksia parhaille tekstistä puheeksi -verkkotyökaluille ovat interaktiivinen puhevastaaminen (IVR) ja ääni-API.

Vertaile alla viittä parasta tekstistä puheeksi -ohjelmaa ja löydä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

1. Balabolka

Balabolka on maksuton tekstistä puheeksi -sovellus, jonka avulla käyttäjät voivat kääntää tekstin puhutuiksi sanoiksi ja viedä äänitiedostot useissa eri muodoissa, kuten .WAV, .MP3, .MP4, .WMA ja .OGG. Vaikka käyttöliittymä on hieman vanhentunut ja kömpelö, se tarjoaa suhteellisen riittävät toiminnot, jotka täyttävät monet tarpeet. Tämä työkalu tarvitsee myös säännöllisesti päivityksiä uusia kieliä varten.

Hinnoittel u

 • Ilmaiset perus tekstistä puheeksi -ominaisuudet

Ominaisuude t

 • Suunniteltu aloittelijoille ja henkilöille, jotka eivät ole koskaan käyttäneet tekstiääniohjelmaa.
 • Mukautusvaihtoehdot useille asetuksille, kuten artikulaatio, lukunopeus ja äänityyli
 • Hyvä yhteensopivuus Microsoft Windowsin kanssa
 • Kirjanmerkintätyökalut helpottavat opiskelua ja työskentelyä

2. NaturalReader

NaturalReader on kehittynyt tekstistä puheeksi -sovellus ja selainlaajennus, joka on suosittu sekä kaupallisessa että henkilökohtaisessa käytössä. Tekoälyllä toimivassa äänilukijassa on luonnollisemman kuuloiset äänet kuin joissakin kilpailijoissaan, joten se on erinomainen valinta monenlaisiin tarkoituksiin.

Hinnoittel u

 • Rajoitettu ilmainen versio saatavilla
 • Henkilökohtainen versio on kertamaksu 99,50 dollaria.
 • Professional-versio on kertamaksulla 129,50 dollaria.
 • Ultimate-versio on kertamaksulla 199,50 dollaria.

Ominaisuude t

 • Skannaa kuvia ja muunna ne äänitekstiksi OCR-tekniikan avulla.
 • Yhteensopiva työpöytä- ja mobiililaitteiden kanssa
 • Saatavana sekä Windows- että Mac-käyttöjärjestelmille
 • Puheäänet kykenevät tunnistamaan tiettyjä syntaktisia ympäristöjä

3. Voice Dream Reader

The Voice Dream Reader on laadukas puheäänisovellus, jota pidetään usein yhtenä markkinoiden parhaista tekstistä puheeksi -verkkotyökaluista. Säädettävä fonttityyli ja -koko helpottavat heikkonäköisten, lukihäiriöisten ja muiden näkö- tai oppimisvaikeuksista kärsivien henkilöiden kirjallisen sisällön kuluttamista.

Hinnoittel u

 • Osta ohjelma kerran hintaan $9.99 (ei tilauksia).
 • Maksa lisämaksua premium-äänistä

Ominaisuude t

 • Yli 200+ ääntä, joita voi ostaa sovelluksen sisäisesti
 • 30+ kieltä saatavilla
 • Useita lukutasoja
 • Teksti- ja ääniohjainten dynaaminen mukauttaminen
 • Kuuntele sisältöä, joka luetaan sinulle nopeudella 50-500 sanaa minuutissa.

4. Amazon Polly

Amazon Polly on ilmainen tekstistä puheeksi -sovellus, joka on osa Amazonin verkkotyökalupakettia. Pollyn avulla käyttäjät voivat muuntaa perusasiakirjat ja -kuvat puhutuksi tekstiksi, mutta se tarjoaa myös luovan työn tekijöille työkalut, joita tarvitaan puheella varustettujen tuotteiden ja älykkäiden puhesovellusten luomiseen. Tämän sovelluksen hinnoittelumalli on kuitenkin ensi silmäyksellä hieman monimutkainen, mikä saattaa pelottaa joitakin käyttäjiä, erityisesti niitä, jotka ovat ehkä uusia tekstistä puheeksi -ohjelmistojen parissa.

Hinnoittel u

 • Rajoitettu ilmaisversio on saatavilla 5 miljoonalla merkillä kuukaudessa 12 ensimmäisen palvelukuukauden ajan (neuraaliset äänet ovat saatavilla 1 miljoonalla merkillä kuukaudessa 12 ensimmäisen palvelukuukauden ajan).
 • Pay-as-you-go -vaihtoehto on saatavilla hintaan 4,00 dollaria 1 miljoonaa merkkiä kohden.

Ominaisuude t

 • Neuraaliset NTTS-äänet (Neural Text-to-Speech) parantavat puheen laatua ja ääntä eksponentiaalisesti.
 • Uutisten selostusäänet ovat ainutlaatuisia tässä sovelluksessa.
 • Työskentele Amazonin TTS-ammattilaisten tiimin kanssa täysin mukautetun äänen kehittämiseksi Polly Brand Voice -teknologian avulla.
 • Kirjoitetun tekstin sujuva ääntäminen useilla eri kielillä.
 • Selaimessa oleva hinnoittelulaskuri auttaa potentiaalisia asiakkaita arvioimaan, kuinka paljon he voivat odottaa käyttävänsä Amazon Pollyn TTS-ohjelmiston avulla.

5. Speechify

Speechify on TTS-lukija, joka on saatavilla sekä mobiilisovelluksena että Chrome-selaimen laajennuksena. Kun tekoälyäänet kykenevät jopa 900 sanan minuuttivauhdilla tapahtuvaan toistoon, lukemisen käsittely ja ymmärtäminen nopeutuu ja helpottuu huomattavasti, jopa henkilöille, joilla on oppimiseen liittyviä haasteita, kuten lukihäiriö. Speechify käyttää myös Optical character recognition (OCR) -ohjelmistoa kuvien muuntamiseen puhutuksi sanaksi ja Speech Synthesis Markup Language (SSML) -ohjelmistoa kielen merkitsemiseen puhesynteesiohjelmia varten. Kuuntele PDF-tiedostoja, artikkeleita, sähköposteja, Word-asiakirjoja ja paljon muuta Speechifyn huipputeknisen tekstistä puheeksi -teknologian avulla.

Hinnoittel u

 • Nauti ilmaisesta versiosta, jossa on rajoitetut ominaisuudet
 • Osta täysversio hintaan 139 dollaria vuodessa

Ominaisuude t

 • Luonnollisen kuuloiset äänet englanniksi ja yli 60 eri kielellä, mukaan lukien espanja, ruotsi, portugali, hollanti, italia ja monet muut kielet.
 • Käyttäjät voivat valita useista eri tiedostomuodoista, kuten verkkosivut, PDF-tiedostot, HTML tai tekstitiedosto.
 • Yhteensopiva iOS:n, Androidin ja Microsoft Windowsin kanssa
 • Huippuluokan asiakastuki live-ihmisiltä
 • Alan nopein tekstistä puheeksi -tekstin nopeudet

FAQ

Mikä on realistisin tekstistä puheeksi -työkalu?

Sekä Amazon Polly että Speechify tarjoavat erittäin tarkkoja, eläviä ja ihmisiltä kuulostavia ääniä. Amazonin monimutkainen hinnoittelumalli tekee Speechifystä kuitenkin paremman vaihtoehdon, jos haluat kohtuuhintaista ja realistista tekstistä puheeksi -toimintoa.

Mikä on paras tekstistä puheeksi -sovellus?

Paras tekstistä puheeksi -sovellus on se, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Markkinoilla on tarjolla monia vaihtoehtoja, joilla kaikilla on omat hyvät ja huonot puolensa. Paras tapa löytää itsellesi sopiva sovellus on kokeilla niitä ja katsoa, mikä niistä sopii.

Onko olemassa verkkosivusto, joka lukee sinulle tekstiä?

Mikä tahansa tekstistä puheeksi -sovellus tai selainlaajennus voi lukea sinulle perustekstiä WAV-tiedostoina, MP3-tiedostoina ja muunlaisina äänitiedostoina.

Mikä on paras ilmainen tekstistä puheeksi -työkalu verkossa?

Paras ilmainen tekstistä puheeksi -verkkosovellus on Speechifyn kokeiluversio. Vaikka Balabolka on täysin ilmainen, ohjelmasta puuttuu useita tärkeitä ominaisuuksia, joita Speechify tarjoaa ilmaiseksi.

Missä puheapplikaatioissa on parhaat ihmisäänet?

NaturalReader, Speechify ja Amazon Polly ovat kaikista tekstistä puheeksi -sovelluksista kaikkein aidoimmin ihmiseltä kuulostavia ääniä. Pollyn neuraalinen NTTS (Neural Text-to-Speech) tekee siitä johtavan vaihtoehdon, ja Speechify on lähellä sitä.

Mikä on paras tekstistä puheeksi -ohjelmisto podcast-äänitiedostojen tallentamiseen?

Useimmat suositut tekstistä puheeksi -ohjelmat voivat tallentaa podcast-äänitiedostoja, joita voidaan muokata ja ladata podcastien kuuntelualustoille, kuten iTunesiin ja Spotifyyn. Tekstistä puheeksi -työkalut ovat hyvä tapa aloittaa podcastin äänittäminen, jos et halua puhua ääneen tai jos sinulla ei ole käytettävissäsi korkealaatuisia podcastin äänityslaitteita.

Mikä on paras tekstistä puheeksi -lukija Androidille ja iOS:lle?

Tekstistä puheeksi -lukulaitteita on useita vaihtoehtoja iOS- ja Android-käyttöjärjestelmissä. Se, minkä valitset, riippuu pitkälti siitä, mitä ominaisuuksia tarvitset ja haluatko käyttää sovellusta selaimessa vai sovelluksessa. Kokeile useita kokeiltavaksi ja pidä itsellesi mieluisin.

Mitkä luonnolliselta kuulostavat puhesynteesityökalut käyttävät syväoppimista tai verkko-oppimista mukautettuun äänentuottoon?

Teknologisesti edistyneimmät tekstistä puheeksi -sovellukset ovat kiistatta Amazon Polly ja Speechify. Molemmat käyttävät uusinta syväoppimista ja tekoälyä luodakseen luonnolliselta kuulostavia, ihmisen kaltaisia ääniä, jotka voivat lukea ääneen minkä tahansa asiakirjan.

Mikä on elävin puheväline henkilökohtaiseen käyttöön?

Jos tarvitset henkilökohtaiseen käyttöön tekstistä puheeksi -sovelluksen, jossa on elävä puhe, NaturalReader ja Speechify ovat molemmat erinomaisia vaihtoehtoja.

Missä tekstistä puheeksi -sovelluksissa on parhaat julkkispuheäänet?

Speechifyssä on kattavin luettelo suosituista julkkisten äänistä, joka on saatavilla missä tahansa tekstistä puheeksi -sovelluksessa. Suosittuihin julkkisääniin, joista käyttäjät voivat valita, kuuluvat A-luokan julkkikset, kuten Arnold Schwarzenegger, Gwyneth Paltrow ja monet muut.

Mistä löydän parhaat tekstistä puheeksi -oppaat verkossa?

Internetissä on saatavilla monia opetusohjelmia monista erilaisista markkinoilla olevista tekstistä puheeksi -työkaluista. Joitakin parhaita tekstistä puheeksi -ohjelman verkko-oppaita löytyy YouTubesta ja muista vastaavista videoalustoista.

Lopulliset ajatukset

Oikean tekstistä puheeksi -ohjelman valitseminen edellyttää useiden eri sovellusten vertailua ja niiden hyötyjen ja haittojen tarkastelua. Sinun on otettava huomioon budjettisi, mihin aiot käyttää sovellusta ja mahdolliset erityistarpeesi. Etsi työkaluja, joissa on ilmaisia kokeiluversioita tai täysin ilmaisia sovelluksia, ennen kuin teet suuren ostoksen tekstistä puheeksi -ohjelmistosta.

Take the dyslexia quiz and get an instant score. See if you are dyslexic or not.

Listen and share everything on the go with our Soundbites. Try it for yourself.